Ratkaisut

Työkirjaukset raporteiksi

Maranetilla saat talteen kaikki toimitukset, työsuoritukset ja niihin liittyvät laskutus- ja palkanmaksutiedot suoraan työmailta käsin. Tiedot pysyvät tallessa pilvipalvelussa, ja kaikki työt tulevat varmasti laskutetuiksi. Maranetin käyttö perustuu työntekijöiden toimesta kentällä tehtäviin kirjauksiin. Kirjaukset tallentuvat järjestelmään reaaliaikaisesti, ja tiedot saa välittömästi laskutukseen ja palkanlasksentaan monipuolisina raportteina, esimerkiksi PDF-muodossa suoraan laskun liitteeksi.

Maranet toimii verkkoselaimessa älypuhelimella, tabletilla sekä tietokoneella, ilman asennettavia ohjelmia.
Kun työkirjaustiedot ovat sähköisessä muodossa, ei ole huolta paperilappujen katoamisesta tai merkintöjen tulkinnanvaraisuudesta. Tiedot ovat reaaliaikaisesti käytettävissä niitä tarvitsevilla henkilöillä, ja kaikkien kirjausten liitteeksi työmailta voi lisätä mukaan myös valokuvan.

Sujuvuutta valmiilla kirjaustiedoilla

Pääkäyttäjä voi lisätä Maranetiin etukäteen niin sanotut kirjaustiedot muun muassa asiakkaista, työmaista ja koneista hallinnoinnin ja kirjaamisen sujuvoittamiseksi. Näin ollen työntekijä tai aliurakoitsija voi valita valtaosan kirjattavista tiedoista valmiista listoista käsin kirjoittamisen sijaan. Myöskin tiedot esimerkiksi kuljetettavista kuormalajikkeista, käytettävistä lisävarusteista sekä toimitettavista tarvikkeista on mahdollista lisätä etukäteen. Etukäteen laadittujen kirjaustietolistojen hyödyntäminen tehostaa työajan käyttöä ja aikaa jää enemmän tuottavan työn tekemiseen. Pääkäyttäjä tai esimiestason käyttäjä voi muokata listoja tarpeen mukaan.

Töiden koordinointi

Maranetilla voit myös koordinoida töitä tekemällä työksiantoja työntekijöille tai aliurakoitsijoille. Voit osoittaa työksiannon tietylle käyttäjälle, tai voit jättää sen vapaasti valittavaksi.

Tarkastuslistat

Maranetin avulla voit luoda tarkastuslistoja esimerkiksi urakoiden valmiiksi kuittaamista varten. Urakan päätyttyä, tarkastustoimenpiteen jälkeen tarkastava henkilö voi lisätä etukäteen laadittuun tarkastuslistapohjaan paikkatiedon, kuvan, vapaata tekstiä sekä asiakkaan, työmaan tai koneen nimen. Täytetyt listat ovat tämän jälkeen näkyvillä pääkäyttäjällä ja esimiehillä.

Maranet soveltuu monenlaiseen kenttätyöhön

Maranetilla voit tehdä kirjauksia niin kaivuutyöhön, tuntiajoon, kuljetustyöhön kuin henkilötyöhönkin liittyen. Maranet soveltuu monenlaiseen kenttätyöhön, etenkin silloin, kun laskutus- ja palkanlaskentaperusteena käytetään tuntimääriä. Vastaamme mielellämme kysymyksiin mikäli et ole varma, soveltuuko Maranet juuri teidän yrityksenne käyttöön.

Joustavuus

Mikäli kausiluonteisuus on liiketoiminnallenne tyypillistä, tai jos työntekijöillä tai aliurakoitsijoilla on työssään muusta syystä toisinaan passiivisia työkuukausia, huomioimme sen laskutuksessamme. Emme laskuta kuukausista, jolloin käyttäjätunnuksia ei olla käytetty. Pääkäyttäjän tunnukset lasketaan aina käytössä oleviksi, aktiivisiksi tunnuksiksi. Käyttäjätunnuksia ei tarvitse kuitenkaan poistaa käytöstä passiivisen ajanjakson ajaksi, me huolehdimme siitä että vain aktiivisista kuukausista laskutetaan.

Asiakkuutemme ovat aina toistaiseksi voimassa olevia. Taukoa voi pitää milloin vain. Laskutamme aina jälkeenpäin käytön mukaan, emme etukäteen.

Työkirjaukset raporteiksi

Saat talteen kaikki toimitukset, työsuoritukset ja niihin liittyvät laskutus- ja palkanmaksutiedot suoraan työmailta käsin. Työntekijöiden kirjauksista saatu data ei ole vain laskutusta varten, vaan sitä voidaan hyödyntää myös projektien seurannassa ja resurssien optimoinnissa.

Haluamme helpottaa töiden kirjaamista maanrakennus- ja kuljetusyrityksissä

Maranetin avulle teet kirjauksia niin kaivuutyöhön, tuntiajoon, kuljetustyöhön kuin henkilötyöhönkin liittyen.

Sujuvuutta valmiilla kirjaustiedoilla

Järjestelmä on käyttövalmis ilman tarvetta ennakkovalmisteluille. Järjestelmää voi siis käyttää useammalla eri tavalla. Käytön voi aloittaa ja kirjata kaikki tarvittavat tiedot käsin järjestelmään. Täytät vain ne kohdat mitkä ovat teille sopivia tietoja. Voit helposti täydentää tai korjata valmiita kirjauksia myöhemmin, mikä tuo joustavuutta työprosesseihin. Mikäli haluat tehostaa ajankäyttöä, voit lisätä taustatietoja ennakkoon. Teet valmiita listauksia, joista muut käyttäjät sitten valitsevat tarvitsemansa tiedot ilman että mitään tarvitsee kirjoittaa. Näin mahdollistat muiden käyttäjien vaivattoman tiedonvalinnan valmiista listauksista.

Maranet soveltuu hyvin pienille yrityksille sen joustavan
käyttölogiikan ansiosta. Järjestelmä on heti käyttövalmis ilman ennakkovalmisteluja.

OUR TEAM

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.