Tilaa Maranet

Miksi valita Maranet?

Maranet-järjestelmä tarjoaa kokonaisvaltaisen ratkaisun työnhallintaan ja projektien tehokkaaseen koordinointiin. Sen monipuoliset ominaisuudet ja helppokäyttöinen käyttöliittymä tekevät siitä ihanteellisen valinnan liiketoiminnalle, joka haluaa optimoida resurssien käytön ja parantaa työnkulunsa läpinäkyvyyttä halpaan hintaa.

Järjestelmä tarjoaa kattavan laskutuksen ja palkanlaskennan toiminnallisuuden. Laskutuksen automaatio ja tarkka palkanlaskenta vähentävät inhimillisten virheiden mahdollisuutta ja varmistavat, että kaikki työ suoritetaan asianmukaisesti ja oikea-aikaisesti.

Ajanhallinta on keskeinen tekijä tehokkaassa työnteossa. Tuntemus siitä, mikä on kiireellistä ja tärkeää, auttaa keskittymään olennaiseen ja välttämään ajan haaskausta vähemmän merkityksellisiin tehtäviin. Maranet tarjoaa kätevän ja kokonaisvaltaisen ratkaisun pienyrityksen liiketoiminnan hallintaan.

Maranet-puhelimessa

Maranet-sovelluksen koekäyttö

Täytä tiedot oheiseen lomakkeeseen. Lähetämme tunnukset sähköpostitse.

Voit kokeilla palvelua maksutta 1 kuukauden ajan. Mikäli haluat jatkaa palvelun käyttöä, on veloitus jatkossa 18€ / käyttäjätunnukset / kk. Hintoihin lisätään ALV 24%. Laskutus tapahtuu kuukausittain jälkikäteen. Laskutamme pääkäyttäjän tunnusten lisäksi vain niistä tunnuksista, joita on kuluneen kuukauden aikana käytetty. Ei määräaikaisuutta.

  Nimi (pakollinen)

  Yritys

  Puhelin

  Sähköposti (pakollinen)

  Osoite


  Hyväksyn palvelun käyttöehdot